Nieuw: laserontharing

Permanente oplossing voor het verwijderen van haartjes, gedaan met scheren of waxen dankzij deze laserontharing. Je bent verlost van die vervelende haartjes en een zijdezacht lichaam is het resultaat. Diodelaser ontharing is veilig en efficiënt. Bovendien is deze behandeling vrijwel pijnvrij. Een intake gesprek en test op een kleine zone is gratis.

VOOR WIE: ELKE HUIDTINT EN HAARKLEUR?

Voor laserontharing kan bijna Iedereen bij ons terecht: mannen en vrouwen van iedere leeftijd, net als alle verschillende huidtinten. Enkel zeer lichte en grijze haren kunnen we niet behandelen. Omdat de laser reageert op melanine (kleur) in de haren, moet er een bepaalde mate van pigment aanwezig zijn. Blond haar bevat weinig tot geen melanine en zal minder goed reageren, witte en grijze reageren helemaal niet.

IS HET PIJNLIJK?

De meeste mensen vinden deze behandeling niet zo pijnlijk. Oksels en bikinilijn kunnen wel wat gevoeliger zijn na de behandeling maar dit is van korte duur. 

WAT TE DOEN VOOR DE BEHANDELING MET LASER?


Voor de behandeling is het best om de te behandelende zone 1 of 2 dagen van te voren te scheren. Zo zijn de haartjes perfect van lengte voor de laser behandeling. 

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG?

Het aantal behandelingen is meestal tussen de 6-8 behandelingen dit komt omdat ons haar in verschillende haargroei fases bevindt. De anagene fase of groeifase, de catagene fase of overgangsfase, de telogene fase of rustfase en tot slot de exogene fase of uitvalfase. Aangezien niet elk haartje in dezelfde fase is, zijn meerdere behandelingen nodig. Alleen zo zijn we zeker dat we bijna 80% van de haren kunnen aanspreken. 
Pakket prijzen = 6 behandelingen + 2 gratis  (Intake sessie niet inbegrepen) te betalen bij aanvang van de eerste behandeling.

LET OP MET ZON, TATTOOS & SPATADERS

  • We raden aan om de dag van de ontharing zelf tot 2 dagen na de behandeling voorzichtig te zijn met blootstelling aan de zon. Gebruik ook een hoge zonnefactor als je buitenkomt.

  • Het is niet mogelijk om over tattoos te laseren. Dit komt omdat er veel pigment in de tattoo aanwezig is? Wil je toch deze zone lazeren dan moeten wij rond de tattoo werken. 

  • Het kan geen kwaad om op spadaders te werken maar de zone kan dan gevoeliger zijn

VOORBEREIDING VOOR LASERONTHARING

  • Vermijd epileren/waxen voor 4 weken voor en tijdens de gehele behandelingsprocedure. Scheren is toegelaten.

  • Vermijd zonnebrand ten minste 2 weken voor de behandeling.

  • Vermijd Chemische peeling of andere behandelingen dat mogelijk de huid kunnen irriteren 1 week voor de behandeling.

  • Scheer het te behandelen gebied 1-2 dagen voor de behandeling.

  • Vermijd hete douches of bad, intensieve lichaamsbeweging en massage tot 24u na de behandeling.

  • Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik een hoge factor zonnecrème.

  • Make-up mag tenzij er blaasjes ontstaan.

  • Cold pack wordt geadviseerd onmiddellijk na de behandeling aan te brengen vooral in het gelaat. Daarna Flamigel. 

  • Breng hydraterend lotions aan gedurende 1 week aan na de behandeling.

 
Vorige
Vorige

LED-lichttherapie

Volgende
Volgende

Mesoskin naaldloze mesotherapie