LED-lichttherapie

Lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden, herstelprocessen van de huid te versnellen  en actieve acné te bestrijden.
De huid is jeugdiger en gezonder. Gebruikt voor snellere wondgenezing zo kan je na een plastische chirurgische ingreep/accident of andere wonden een LED-lichtherapie behandeling laten uitvoeren om de littekens tot een minimum beperken. Het levert ook enorm goede resultaten op bij het bestrijden van acne, psoriasis, eczeem en andere huid problemen. Wordt ook aanbevolen als supplement bij andere behandelingen. 

 

Bestrijding van Acné

Het blauwe LED-licht werkt met een golflengte van 465NM in op de acné geïnfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve n acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld en komt terug in evenwicht en ziet er gezonder uit. Best in kuur vorm 1-2 keer per week. 

Anti-aging


Het rode LED-licht werkt met een golflengte van 640NM in op de verouderde huid. Collageen en Elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen

Pijnbestrijding

Het bijna-infrarood LED-licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing

Het rode LED-licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloeduitstortingen (blauwe plekken).

Vorige
Vorige

Scin Architect x Q-Pro

Volgende
Volgende

Nieuw: laserontharing