Maak kennis met Conchita

Passion 4 Beauty gelegen in Grembergen, nabij Dendermonde, is een klassiek schoonheidssalon voor huidverbetering, huidverjonging, laserontharing, suikerontharing, figuurcorrectie, pedicure, manicure en Gel of Acryl kunstnagels.De zorgzame, vlotte en vriendelijke Conchita specialiseerde zich in huidverbetering & anti-aging met hoogstaande medisch gecertificeerde apparatuur en laserontharing. Ook voor oncologische en zorgpatiënten is Conchita erkend als Beauty professional Oncologie.

Toen haar eerste kind geboren werd, besliste Conchita om het over een andere boeg te gooien en opnieuw te gaan studeren voor schoonheidsspecialiste. “Onze dochter is geboren met het syndroom van Down en dat heeft mij ertoe aangezet om van thuisuit te werken om dit zo te kunnen combineren met haar specifieke zorgen. In 2014 startte ik als visagiste en nagelstyliste in bijberoep, maar al gauw groeide ik uit tot een volwaardig schoonheidsinstituut Passion 4 Beauty. Ik ben ook iemand die graag mensen wil helpen en zich beter laten voelen. Mijn passie is echt mensen helpen en verzorgen op een correcte manier. Ik blijf mij ook regelmatig bijscholen en zo verdiepte ik mij in dermatologische huidverbetering en volgde ik ook een opleiding specifiek voor oncologische verzorgingen.”

HOOGWAARDIGE MERKEN & PRODUCTEN VAN CLEPHAR, SCIN ARCHITECT & TOSCANI

Make it stand out

Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

Conchita heeft gekozen om te werken met de hoogwaardige producten van Clephar voor de manuele behandelingen, en een combinatie van Scin architect by Clephar en Toskani voor huidverbetering en verschillende innovatieve toestellen.”Clephar is een Belgisch merk met derma-cosmetische verzorgingslijnen voor zelfs de meest gevoelige huid. Hun producten zijn erg geconcentreerd met actieve werkstoffen, en ze maken hun beloftes waar. Het product doet wat het belooft: resultaatgericht, integer en correct. Toskani en Scin Architect levert esthetische en dermatologische oplossingen voor elk huidprobleem. Alle producten bevatten actieve ingrediënten van farmaceutische kwaliteit met unieke formules tot in de dieper gelegen huidlagen. En dit al dan niet in combinatie met microneedling, radiofrequentie, Hydradermabrasie, microdermabrasie,...”

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN EN BEHANDELINGEN VOOR HUIDVERBETERING DANKZIJ Q-PRO

Ik wil eerst de mensen en hun huid leren kennen om zo de basis van hun probleem te zoeken.

Na een gesprek en huidanalyse bepaalt Conchita in overleg met de klant wat er mogelijk is, want je kunt niet alles op iedere huid toepassen. “Ik wil eerst de mensen en hun huid leren kennen om zo de basis van hun probleem te zoeken. Het is soms moeilijk voor klanten om te weten wat ze willen of kunnen doen. Vandaar dat ik mijn tijd neem voor een intake gesprek met huidanalyse. Ik luister ook aandachtig naar wat hen juist stoort. Daarna kunnen we bepalen wat er mogelijk is en hoe ik hen het beste kan helpen. Soms willen mensen iets specifieks, maar vaak moet je eerst werken aan de algemene huidconditie vooraleer je huidverbetering of anti-aging kunt toepassen. Je moet beginnen bij de basis, en dat is nog altijd een goed verzorgde gezonde huid.”

MENSEN ZIJN HIER OP HUN GEMAK EN GAAN STRALEND EN ONTSPANNEN NAAR BUITEN

Vorige
Vorige

Mesoskin naaldloze mesotherapie